7

jul.

Prijsvraag ObjectONE Havenkwartier Deventer

Prijsvraag ObjectONE Havenkwartier Deventerprijsvraag

Ontwikkelt en bouwt u hét meest innovatieve en flexibele woon- en werkgebouw in Havenkwartier Deventer? Het Havenkwartier is een karaktervol gebied waarin wonen, werken, horeca en evenementen samenkomen. Dé ultieme locatie voor experimenten, pionieren en ruimte voor ideeën. 

smart frame

Er staat wederom een vernieuwende ontwikkeling op stapel: ObjectONE. De gemeente Deventer nodigt combinaties van gebruikers, ontwikkelaars, bouwbedrijven, architecten en andere vernieuwers uit om mee te doen aan de prijsvraag voor ontwerp, ontwikkeling en realisering van een flexibel 'smart frame'. 

'Smart', omdat het gebouw in staat moet zijn om de meest uiteenlopende wensen van toekomstige bewoners en gebruikers een plek te geven. Biedt u hen maximale zeggenschap en keuzevrijheid in het ontwerp- en ontwikkelingsproces? Dan kunt u aan de slag! ObjectONE staat op een kavel van ca. 600 m2 en mag maximaal 24 meter hoog worden. De gemeente geeft de grond uit op basis van een vaste grondprijs. 

selectie

Aanmelden voor de eerste selectieronde van de prijsvraag? Doe dat uiterlijk op 31 oktober 2016. Meer informatie? Kom dan op 21 juli 2016 om 20:00 uur naar de aftrap in Fooddock, Zuiderzeestraat 2 in Deventer. De stukken staan dan ook op www.deventerverkoopt.nl/objectone.

Voor meer informatie
www.havenkwartierdeventer.com