Uitbouw uitzicht

De woning stamt uit 1919, in het verleden zijn er allerlei grote en kleine wijzigingen aan de woning geweest, maar aan de voorzijde is de woning zo goed als origineel. De woning is vooral aan de achterzijde getransformeerd. Door de verbouwing en de nieuwe uitbouw is er meer verbinding met de tuin en het geweldige uitzicht ontstaan! In 1974 is de woning aan de achterzijde uitgebouwd en is het souterrain verder uitgegraven. Met de nieuwe verbouwing is dit souterrain ook bij het woongedeelte betrokken. In de achtergevel is een stalen pui van bijna 5 meter hoog gerealiseerd. Door de tuindeuren loop je zo vanuit de keuken het schitterende uitzicht in. De woning is aan de binnenkant geïsoleerd. Er zijn zonnepanelen, een vloerverwarming en een pelletkachel toegepast om de woning verder te verduurzamen. In de woning zijn meerdere gerecyclede materialen gebruikt.

Adres
Onderlangs 27
6812CE Armhem
Aannemer
Cnosse bouw
Jaar van oplevering
2016
Soort project
kluswoningen/ingrijpende renovatie
Organisatievorm
individuele bouw
Jaar start bouw
2024

Andere Projecten

buroBois architectuur

Uitbouw uitzicht

buroBois architectuur

Vernieuwbouw villa